Városi piac vásárlás ösztönző program!

2019. augusztus 23. 2019. szeptember 02.
VeglegesPiac szerk

Fercsák Róbert polgármester Úr javaslatára kidolgozásra került egy városi piaci vásárlás ösztönző program, melytől azt várjuk, hogy a piaci látogatottságot és forgalmat növelni fogja. 

Maga a promóció szeptember 1-én indul és egészen december 22-ig tart. A rendes, azaz szerdai és szombati piaci napokon minden 1000, azaz ezer forint feletti vásárlás után a vevők egy kupont fognak az árusoktól kapni, amit ha kitöltenek és a nyugtát hozzá csatolva a piacvezetői iroda előtti gyűjtődobozba elhelyezik, két hetente jelentős nyereményben részesülhetnek.

Három kupon kerül kisorsolásra nyilvánosan a piac területén. Ezen 3 nyertes kupon tulajdonos fejenként 30.000 forint értékben ajándékutalványokban részesül, melyeket a városunkban tudják felhasználni változatos helyeken (a teljesség igénye nélkül: különböző pub, szórakozási lehetőségek, kulturális események), de itt még nincs vége, hiszen az árusok is nyerhetnek. Az előbb említett kihúzott kuponokon  az is szerepel, hogy melyik piaci árusító adta át a vevőnek. Így minden nyertes kupont átadó árus is díjat kap, mégpedig 20.000 forint értékben ajándékutalványt.

Így összegezve 2 hetente 150.000 forint értékű össznyeremény kerül kiosztásra a városi piacunkon a vevők és az árusok között amit helyi üzletekben, vendéglátó helyiségekben tudnak felhasználni, így a városi gazdaságra is élénkítő hatással lesz.

Részletes feltételek és a szabályzat a www.bajavagyonzrt.hu oldalon megtalálható.